STEAKHOUSE LA CARNE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 167 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Steakhouse La Carne. Meer weten? Ontdek meer

22 jun 2024 om 20:33 De burger was echt heel erg lekker maar de friet was vrij slap, iets langer in de frituur dan is alles perfect
17 jun 2024 om 11:05 Voor de 3de keer besteld bij La Carne en zéér tevreden. Ze belden keurig op dat er iets op was en dat werd supernetjes opgelost. Hun mixed grill is écht fantastisch lekker, een aanrader!!
16 jun 2024 om 21:57 Prima te volgen via de mail waar je bestelling is, binnen afgesproken tijd bezorgd. Heerlijke burgers en daarbij ook zeer ruime porties friet. Voor herhaling vatbaar!
9 jun 2024 om 11:13 Smaakte geweldig
5 jun 2024 om 21:31 De bezorging was goed de bezorger bijzonder vriendelijk maar het eten was verschrikkelijk. 2 porties spareribs. Meer vet dan vlees. Kon het niet kauwen. En daar betaalde ik 60 euro voor. Nooit meer!!!!!
2 jun 2024 om 10:33 Bestelde gerecht werd goed warm bezorgd. kwaliteit van het gerecht goed. Kip mooi gaar & mals en lekker gekruid. frietjes warm en knapperig en de groentjes warm. bezorgtijd ruim 20 minuten later dan gekozen tijd.
1 jun 2024 om 22:12 Perfect. Warm. Goede kwaliteit. Aandacht aan besteed. Onze nieuwe favoriet!
31 mei 2024 om 8:20 Heerlijk eten.
28 mei 2024 om 19:33 Verrassend goed , we hadden kip en lams korma en echt veel vlees en een rijke saus. Onze zoon had de Tower burger die was echt huge. Hij vond hem heerlijk.
26 mei 2024 om 20:22 We hebben even moeten wachten, de patat was wat slap maar het vlees was meer dan geweldig! Ik had spareribs en heb in een lange tijd niet zulke heerlijke ribs gegeten, mijn vrouw had ook een grillschotel met kip die ze heerlijk vond! Heerlijk gegeten
25 mei 2024 om 8:28 Erg lekker was de aanbieding, Chicken korma met Afghaanse rijst !! Een aanrader, bedankt.
24 mei 2024 om 19:32 Heerlijk gegeten! Kwam op afgesproken tijd aan. Vriendelijke bezorger. Goede porties, niet schaars